top of page

Workshops

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

VERF EN STRUCTUREN

Bij de cursus verf en structuren gebruik je naast verf ook verschillende materialen. Zand, glas. metaal, touw, een kapot geslagen theekopje of je oude zonnebril. Je verft, lijmt, knipt en schuurt, kortom een manier van werken die veelzijdig en uitdagend is

Ontdek je eigen unieke manier van vormgeven. Je krijgt hierbij technische ondersteuning en leert over het gebruik van materiaal, vorm en kleur. Na 2 dagdelen ga je naar huis met een persoonlijk kunstwerk en ben je een mooie creatieve ervaring rijker!

De cursus bestaat uit 2 dagdelen van ongeveer 3 uur. Een MDF Paneel met lijst van 40 x 40 cm, verf, materialen en schilder benodigdheden zijn inbegrepen. De cursus start bij minimaal 2 deelnemers.

Kosten €150,- p.p.

image00043.jpeg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

COLLAGE

Maak je eigen unieke Collage. Je werkt met, tijdschriften, papier en materialen Je krijgt advies en begeleiding en bent op een speelse manier bezig met compositie, kleur en expressie. Creëer je eigen wereld op canvas. Abstract, absurd, figuratief, alles is mogelijk. Er is geen ervaring nodig om tot prachtige resultaten te komen!

De cursus duurt 4 uur. Inbegrepen zijn een 3D canvasdoek van 30 x 30 cm, verf, vernis en collagematerialen. De cursus start bij minimaal 3 deelnemers.

Prijs €45,- p.p.

image00046.jpeg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

BORDJES VERVEN

We schilderen en decoreren een bordje van 16 cm (gebaksbordje) Het bordje heeft al een patroon dat met houten stokjes ingekleurd en gedecoreerd gaat worden. Deze workshop duurt 3,5 uur. Om na het inkleuren de decoraties aan te brengen moet het bordje korte tijd drogen. Voor de koffie, thee en lekkers wordt gezorgd.

Prijs: tot 6 personen €45,- p.p. , tot 8 personen €40,- p.p.

image00003.jpeg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

UBUNTU BORDJES VERVEN

Het verven van het bordje krijgt een extra dimensie. De workshop wordt vorm gegeven vanuit het Afrikaanse Ubuntu principe. Een workshop waarin men uitgenodigd wordt door creativiteit verbinding te laten ontstaan. Zeker voor groepen is dit een mooie, soms ook uitdagende workshop, die naast een gezellige en creatieve middag ook verbinding en inzichten op kan leveren. De workshop duurt 4 uur. De workshop kan starten vanaf 4 personen.

Prijs tot 6 personen €50,- p.p., tot 8 personen €45,- p.p.

image00054.jpeg

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

STRIEBELTJE EN DE WENSBORDJES

Deze workshop is speciaal voor kinderen gemaakt. Het verven van de bordjes ontstaat vanuit een verhaal, waardoor de middag naast creatief ook een magisch avontuur wordt. Geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar. De workshop wordt regelmatig door kinderen samen met hun ouders gedaan. Voor groepen groter dan 6 personen moet de workshop op een andere locatie gedaan worden.

Image by Simon Hurry
bottom of page