top of page

MIJN
WERK

STRUCTUURPANELEN

Verf en materialen spelen een spel op MDF. De materialen zijn zeer divers en geven diepte aan mijn panelen. De verf verpakt, tilt op en versterkt. Mede hierdoor ontstaat de dynamiek die kenmerkend voor ze is. De structuurpanelen bevinden zich in het grensgebied tussen schilderkunst en textiele vormgeving.

image00054.jpeg

KINDERPANELEN

Mijn kinderpanelen zijn kleurrijk, roepen verhalen op en hebben verborgen grapjes. Ze prikkelen de fantasie en nodigen het kind uit dichterbij te komen.

image00007.jpeg

COLLAGES

Ik reis op de vierkante meter en ontdek nieuwe plekken omdat ze onder mijn handen ontstaan. Nooit wetende waar ik naar toe wil laat ik me door het papier dat ik knip en plak, sturen en verras mezelf met surrealistische miniwerelden.

image00001.jpeg

ONDER*ONS In het land van de vijand

Mijn vader was een schrijver, ik heb zijn boeken nooit gelezen, te veel ruis op onze levenslijn. Nu ontdek ik iedere dag nieuwe poëzie op zijn bladzijden, verborgen woordkunst die we alsnog samen maken. In dit proces lees ik iedere bladzijde die hij schreef steeds weer opnieuw. Ik maak van zijn woorden mijn poëzie, op zijn bladzijden mijn kunstwerkjes. Een eerbetoon aan mijn vader die langzaam in de mist van dementie verdwenen is. Op zijn bladzijden ontmoet ik hem zoals hij was.

image00020.jpeg

ONDER*ONS Levensbalans

Tweede boek uit de collectie ONDER*ONS

image00025.jpeg

BETWEEN DOORS

Al jaren vaar ik door Nederland, ligt ons schip tussen de deuren van sluizen waar ik het water zie stijgen of dalen. De muren verschijnen en verdwijnen dankzij de regiseerbare waterstand in de Nederlandse kanalen en rivieren. Hier werkt de tijd als kunstenaar. Kleuren en structuren vormen in iedere sluis hun eigen unieke palet. Pretentieloze verborgen kunstwerken zichtbaar gemaakt door de pretentievolle kunstenaar, een opgedrongen podium voor bescheiden sluismuren.

image00001 (1).jpeg

VERPLAKT

Handgeschept papier, verplakt oud meubilair en geeft het een tweede leven.

image00035.jpeg

OVERIG WERK

Creatieve stepping stones waarop ik even stilsta bij inspirerende beelden, vormen en technieken die ik tegenkom.

image00004.jpeg
bottom of page